منو اشيا عمودي
1400/10/27 دوشنبه
فراخوان جذب اعضای هیئت علمی کارگروه منتورینگ
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

کارگروه منتورینگ با هدف ارتباط هرچه بیشتر میان اعضای هیئت علمی و دانشجویان مشتاق در امر پژوهش تشکیل شده است. در این کارگروه، دانشجویانی که مایل به انجام کار پژوهشی هستند، به یک دانشجو که سابقه مقاله نویسی یا پروپوزال نویسی داشته معرفی شده و مقدمات کار را یاد می‌گیرد. پس از این امر، دانشجویی که آموزش اولیه را دیده است، به استاد مربوطه در حیطه تحقیقاتی مورد نظر دانشجو وصل شده و کار پژوهشی را شروع می‌کنند.

متقاضیان عضویت در شبکه منتورینگ کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان می توانند پس از مطالعه دستورالعمل این کارگروه که در انتهای صفحه ضمیمه شده است، از طریق لینک زیر، ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

لینک ثبت نام: لینک

ارتباط با ما از طریق: src@abadanums.ac.ir

خواهشمند است، جهت آگاهی بیشتر از فعالیت های این کارگروه، فایل PDF ضمیمه شده را مطالعه فرمایید.

فايل هاي مربوطه :
منتورينگ.pdf477.557 KB
كلمات كليدي : فراخوان جذب اعضای هیئت علمی کارگروه منتورینگ , کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان