1399/10/10 چهارشنبه
برگزاری ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان آبادان
ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان آبادان به ریاست معاون عمرانی فرماندار ویژه این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این جلسه موضوع اجرای دستورالعمل ابلاغی شهرهای زرد مورد بررسی قرار گرفت. طاهری معاون عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان آبادان ضمن تشکر از تلاش مجموعه علوم پزشکی آبادان و تشریک مساعی و همراهی ادارات و مردم شریف شهرستان در کاهش انتشار ویروس کرونا ابراز امیدواری کرد که با ادامه همکاری‌های اداری و همراهی شهروندان عزیز شاهد کاهش هر چه بیشتر مبتلایان و افراد بستری باشیم.
در این جلسه مصوب شد تالارها و سینماها با 50 درصد ظرفیت و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و نظارت کارشناسان مرکز بهداشت فعالیت خود را از سر گرفته و با خاطیان برخورد لازم صورت گیرد.
در این جلسه موضوع اجرای طرح شهید سلیمانی مطرح و مشکلات اجرایی آن توسط مدیر بهداشت و درمان سپاه و سرپرست مرکز بهداشت تشریح شد.
در ادامه تقویت همکاری‌های بین‌بخشی در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی و تداوم آموزشهای عمومی در خصوص عدم سهل و ساده‌انگاری وضعیت موجود بیماری و شرایط برگزاری امتحانات دانش‌آموزان نهایی مورد بررسی قرار گرفته و مصوبات اجرایی لازم در نظر گرفته شد.

دانشکده علوم پزشکی آبادان
كلمات كليدي : کرونا , ستاد , فرمانداری