1399/6/15 شنبه
برگزاری جلسه ستاد کرونا به میزبانی شبکه بهداشت و درمان خرمشهر
جلسه ستاد کرونای دانشکده علوم پزشکی آبادان به میزبانی شبکه بهداشت و درمان خرمشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از خرمشهر، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص مباحثی همچون افزایش آمار بستری و بیماران سرپایی در محدوده فعالیت این دانشکده، تاثیر مسافرت‌های اخیر بر افزایش آمار مبتلایان، بازگشایی مدارس، احتمال ورود خوزستان به پیک دوم، افزایش هشدارها و آموزش‌های شهروندی و لزوم همکاری سازمان‌های متولی، آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها، تزریق واکسن آنفولانزا و خرید تجهیزات جدید، مواردی را مطرح کرد.
در این جلسه علاوه بر رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر حجت‌اله جانبی، قائم مقام، دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر هدا مجیری، معاون غذا و دارو، دکتر هوشان شریعتی، معاون درمان، دکتر مسعود تراب‌پور، معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر آرش یلالی، معاون بهداشت و جمعی از مدیران این دانشکده حضور داشتند و در خصوص آخرین فعالیت‌‎های حوزه فعالیت خود در راستای مبارزه با ویروس کرونا توضیحاتی را ارائه دادند.