رویدادهای آموزشی-تحقیقاتی و دانشجویی-فرهنگی

پرداخت کمک هزینه خرید لوازم به دانشجویان حادثه دیده

1402/10/18 دوشنبه

با توجه به اینکه بخشی از لوازم شخصی دانشجویان در اثر حادثه آتش سوزی از بین رفت، معاون فرهنگی و دانشجویی از پرداخت کمک هزینه خرید لوازم به ایشان خبرداد.

سعید جلوای معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در مصاحبه با خبرنگار مفداآبادان اعلام کرد، در اثر حادثه آتش‌سوزی عصر پنجشنبه که بر اثر اتصالی سیم سیار در یکی از واحدهای سرای دانشجو رخ داده بود، بخشی از لوازم شخصی دانشجویان در حریق از بین رفت.

وی با بیان اینکه در ایام امتحانات اهمیت آرامش روان و رفاه حال دانشجویان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، خاطر نشان کرد در تلاش هستیم مبلغی جهت کمک هزینه خرید لوازم به این دانشجویان عزیز پرداخت نماییم.

وی افزود با پیگیری‌های صورت گرفته ظهر امروز مبلغ بیست میلیون ریال به حساب دانشجویان پرداخت شد و درصدد واریز مبالغ بیشتر به ایشان نیز هستیم.

آرشیو
تعداد بازديد پورتال: 15000970