رویدادهای آموزشی-تحقیقاتی و دانشجویی-فرهنگی

در روز سوم واحد دوم نیز آماده شد

1402/10/18 دوشنبه

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان بعدازظهر امروز مورخ 18دی ماه 1402 دانشجویان حادثه دیده به محل سکونت جدیدشان نقل مکان کردند.

به گزارش مفداآبادان با توجه به حادثه آتش‌سوزی عصر پنجشنبه که بر اثر اتصالی سیم سیار رخ داده بود، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با پیگیری مجدانه تیم تاسیسات و خدمات امورعمومی این معاونت، پس از اینکه طی دو روز اولین واحد را برای اسکان دانشجویانی که خوابگاه آن‌ها براثر حریق غیرقابل سکونت گردیده بود تهیه نمود و دانشجویان را در این نقل مکان بدرقه نمود، واحدی دیگر را نیز بعداز ظهر امروز آماده اسکان نمود و دانشجویان در آن مستقر شدند.

در روز سوم واحد دوم نیز آماده شد

شایان ذکر است با توجه به تکمیل ظرفیت واحدهای سرای دانشجو در این دو روز با افزایش ظرفیت برخی واحدها دانشجویان در کنار دوستان خود مستقر بودند، که با اقدامات صورت گرفته این دو واحد جهت رفاه حال دانشجویان در اسرع تعمیر و تجهیز گردید.

آرشیو
تعداد بازديد پورتال: 15001140