اخبار و رویدادهای مهم

آماده‌باش اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در آستانه عیدفطر

1403/1/21 سه‌شنبه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان از آماده‌باش اورژانس ۱۱۵ برای خدمت‌رسانی به نمازگزاران در تعطیلات عید سعید فطر خبر داد.

دکتر افشین دریانبرد در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: همزمان با برگزاری نماز عید سعید فطر، تیم‌های امدادی ۱۱۵ این مجموعه برای خدمت‌رسانی به نمازگزاران در مصلی‌های مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی آبادان مستقر خواهند شد.
وی اضافه کرد:‌ ضمن هماهنگی اورژانس پیش‌بیمارستانی با مراکز درمانی تابعه دانشگاه و آماده‌باش مرکز هدایت عملیات بحران (EOC)، مرکز ارتباطات (دیسپچ) اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان و پایگاه‌های شهری و جاده‌ای اورژانس 115، نیروهای اورژانس در قالب ۱۲دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۵دستگاه موتورلانس در محل‌های اصلی برگزاری نماز عید سعید فطر در شهرهای آبادان، خرمشهر ، شادگان، اروندکنار، چوئبده و مینوشهر مستقر می‌شوند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: تکنسین‌های آماده اورژانس 115 در محل‌های برگزاری نماز عید سعید فطر از چند ساعت قبل از این مراسم و تا پایان مراسم مستقر می‌شوند و به مددجویان خدمات درمانی ارائه می‌دهند.
وی افزود: با توجه به در پیش بودن تعطیلات چندروزه مقارن با عید سعید فطر، پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ در مناطق مذکور آماده خدمت‌رسانی به هموطنان هستند.
آرشیو
كلمات كليدي :آماده‌باش اورژانس پیش‌بیمارستانیشکایت مردمیسامانه بهداشت ۱۹۰