اخبار و رویدادهای مهم

انهدام بیش از ۲۴تن موادغذایی غیرقابل مصرف در جنوب غرب خوزستان

1403/1/11 شنبه

مدیر سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی‌آبادان از انهدام بیش از ۲۴تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در روزهای اخیر در جنوب غرب خوزستان خبر داد.

سیف‌اله گنجعلی دشتی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان از ادامه بازرسی‌ها در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی آبادان خبر داد.
 وی با تاکید بر حفظ سلامت مردم و مسافران نوروزی افزود: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۵اسفند ۱۴۰۲ تا امروز با همت کارشناسان  بهداشت محیط  ۱۱هزار و ۶۱  مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی آبادان، خرمشهر و شادگان صورت گرفته است.
این مقام مسئول دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: طی بازرسی‌های صورت‌گرفته بیش از ۲۴ تن مواد غذایی فاقد تاریخ انقضا کشف و معدوم شد، همچنین ۵۱۲اخطاریه بهداشتی صادر و ۱۱ واحد صنفی متخلف پلمپ شدند.
وی بیان کرد:‌ همچنین تعداد  ۶هزار و ۲۲۷مورد کلرسنجی، ۴۱۰مورد نمونه‌برداری از آب آشامیدنی، ۷هزار و ۳۶مورد سنجش با تجهیزات پرتابل و ۱۵۸مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی نیز انجام شد.
کنترل‌های بهداشتی در قالب طرح سلامت نو
آرشیو