اخبار و رویدادهای مهم

خانم آبادانی با اهدای عضو به ۳نفر زندگی دوباره‌ بخشید

1403/1/11 شنبه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از اهدای اعضای بدن خانم آبادانی -با رضایت خانواده- بعد از مرگ مغزی به 3بیمار خبر داد.

دکتر سیدمحمد صالحی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار کرد: روز یکشنبه 5 فروردین ماه، خانمی 36ساله و اهل آبادان به دنبال تشنج‌های مکرر و کاهش سطح هوشیاری در بخش  آی.سی.یو بیمارستان آیت‌اله طالقانی این شهرستان بستری شد.
وی گفت: با وجود تلاش کادر بیمارستان برای بازگرداندن خانم‌یادشده به زندگی، روز هفتم فروردین مرگ مغزی وی توسط کمیته مرگ بیمارستان تایید و بعد از جلب رضایت خانواده ایشان، بیمار برای اهدای عضو به بیمارستان گلستان اهواز اعزام شد.
دکتر صالحی افزود: در همین راستا دو کلیه و کبد بیمار به ۳بیمار نیاز به اهدای خوزستانی داده شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: کلیه‌های این فرد به یک آقای 47ساله و خانمی 24ساله و کبد وی نیز به آقایی 57ساله اهدا شدند.
آرشیو
كلمات كليدي :اهدای عضومرگ مغزیبیمارستان آیت‌اله طالقانی