.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، متن پیام معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم شهریورماه روز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی شیمیدان، طبیب ، داروشناس و داروساز ایرانی روز داروسازان می باشد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن درتامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگربار ستوده شود. فراموش نمی کنیم در شرایط کنونی این عزیزان با عزم مثال زدنی در خودکفایی تولیدات دارویی باعث اعتبار این حوزه در سطح جامعه شده اند.

روز بزرگداشت مقام داروساز و محمد بن زکریای رازی را به جامعه داروسازان کشور و به خصوص داروسازان  شاغل در دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک گفته و آرزوی سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و سلامتی و توفیقات علمی دارد.

دکتر هدا مجیری

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان

تعداد بازديد اين صفحه: 97660
تعداد بازديد کنندگان سايت: 19016418 تعداد بازديد زيرپورتال: 642578 اين زيرپورتال امروز: 626 سایت در امروز: 16225 اين صفحه امروز: 32