1398/8/4 شنبهبه مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها صورت گرفت
چهارمين کمیته ی دارو و تجهیزات ستادی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
چهارمين کمیته ی دارو و تجهیزات ستادی به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان :

این جلسه با حضور دکتر ستار محمدیان رئیس اداره دارو و فرآورده‌های بیولوژیک معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان ،کارشناسان ستادی ،مسئولین فنی بیمارستان‌ها و شبکه‌ها برگزار گردید.

در این جلسه درخصوص انتقال انبار دياليز بيمارستان شهيد بهشتي، برگزاري كارگاه اموزشي پيشگيري از مسموميت ها در هر بيمارستان، گزارش نحوه تخصيص و هزينه كرد بودجه اختصاص يافته از صندوق توسعه ملي مربوط به بدهي دارويي بيمارستانها و بررسي روند توزيع داروهاي مخدر بيماران سيكل سل بحث و تبادل‌نظر شد .

قابل ذکر است همه ساله از یکم تا هفتم آبان ماه توسط وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.

تعداد بازديد اين صفحه: 261933
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103517541 تعداد بازديد زيرپورتال: 3488858 اين زيرپورتال امروز: 5449 سایت در امروز: 182664 اين صفحه امروز: 273