1398/10/21 شنبهمعاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان عنوان کرد
ارتقای سطح معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان ،از ارتقای سطح معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی این شهرستان از 3 به 2خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان  دکتر هدا مجیری معاون غذا  دارو آبادان اظهار داشت:

با توجه به فعالیت بیش از 30 کارخانه صنعتی تولید مواد خوراکی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی و بیش از 60 باب داروخانه  و پیگیری های انجام شده و کنترل ورود کالاهای غذایی و آریشی و بهداشتی از گمرکات آبادان ،خرمشهر،شادگان ،اروندکنار و چوئبده و نیز ارتقا شاخص عملکردی حوزه های تحت پوشش از جمله واحد های غذایی , دارویی و آزمایشگاه کنترل غذا و کسب امتیازات لازم , سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت در دی ماه سال 1398 با ارتقاء معاونت غذا و دارو آبادان ازسطح 3 به سطح 2 موافقت نمود.

ایشان افزودند: معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان تنها دانشکده تیپ دو دربین دانشگاههای علوم پزشکی مراکز استان در سطح دو می باشد.

وی در آخر ضمن تبریک این موفقیت به همه مدیران ،تیم عملیاتی و پرسنل این معاونت و تشکر از زحمات بی‌شائبه آنها، آرزوی تداوم پیشرفت روزافزون و موفقیت نمودند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103495140 تعداد بازديد زيرپورتال: 3488274 اين زيرپورتال امروز: 4871 سایت در امروز: 160263 اين صفحه امروز: 21