کارگاه آموزش
1398/10/2 دوشنبهمعاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان
دوره آموزشی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور برگزار گردید
دوره آموزشی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور توسط معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان: صبح امروز با همت معاونت غذا و دارو آبادان دوره آموزشی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور توسط مدرس مهندس ظهیری درسالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

این دوره آموزشی در خصوص مبارزه با محصولات قاچاق و تقلبی کالاهای سلامت محور در جهت جلوگیری از به خطر افتادن سلامت شهروندان ، مضرات کالاهای قاچاق و تقلبی و برخورد با واحدهای غیرمجاز و دستفروشان کالاهای سلامت محورآموزش های لازم ارائه شد .

در انتها جلسه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.

گفتنی است گروه هدف این دوره کارشناسان شیمی ،بهداشت محیط ،آزمایشگاه کنترل کیفی ،صنایع غذایی ،تغذیه و تجهیزات پزشکی بودند .

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103713559 تعداد بازديد زيرپورتال: 3492763 اين زيرپورتال امروز: 3106 سایت در امروز: 141717 اين صفحه امروز: 70