1398/10/10 سه‌شنبهتوسط معاونت غذا و دارو آبادان برگزار شد؛
جلسه کمیسیون فنی تخصصی صدور پروانه های بهداشتی و واحد های تولیدی غذایی و بهداشتی
جلسه‌ای با هدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان؛ مهندس جهاد امیری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: هدف از برگزاری این جلسه  صدور پروانه‌های ساخت و تعیین تکلیف در خصوص موارد مطرح‌شده دانست و به همراه سایر اعضا کمیته به بررسی پرونده‌ها پرداختند.

مهندس امیری افزود: در این نشست که باهدف صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزارمی شود؛ تعدادی  صدور پروانه ساخت مطرح و موافقت شد و چند مورد  تمدید و اصلاح پروانه مسئول فنی مطرح و موافقت شد.ابطال یک پروانه بهره برداری به علت تعطیل شرکت و چند موضوع مورد بررسی و مورد موافقت قرار گرفت.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی تشریح کرد: توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معـاونت غـذا و دارو دانشکده علـوم پزشکی آبادان بـا حضـور دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو، مهندس جهاد امیری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی،مهندس مهرآفاق کنعانی مسئول آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، دکتر محمدعلی نوری عضو هیئت علمی دانشگاه چمران ودیگراعضای کمیسیون در محل  دفتر ریاست معاونت غذا و دارو برگزار شد.

همچنین در این جلسه بندهایی جهت تسهیل در روند ترخیص کالاهای ملوانی به تصویب رسید.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103538095 تعداد بازديد زيرپورتال: 3489285 اين زيرپورتال امروز: 5863 سایت در امروز: 203218 اين صفحه امروز: 38