1398/9/24 یکشنبهمعاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان
دوره آموزشی آشنایی با دستورالعمل های مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی برگزار گردید
دوره ی آموزشی آشنایی با دستورالعمل های مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی و معرفی برچسب اصالت توسط معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان: صبح امروز با همت معاونت غذا و دارو آبادان دوره ی آموزشی آشنایی با دستورالعمل های مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی و معرفی برچسب اصالت توسط مدرسان مهندس دهقان و مهندس خلیلی درسالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

در این دوره آموزشی مهندس حسن دهقان کارشناس نظارت بر مواد غذایی در خصوص اهمیت مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور و آشنایی با برچسب اصالت کالا،چگونگی استفاده از سامانه TTAC  ،طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو آموزش های لازم را ارائه کردند.

در ادامه  مهندس راضیه خلیلی کارشناس واحد ملزومات و تجهیزات پزشکی در مورد لزوم برچسب گذاری ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی توضیحات تکمیلی را ارائه داد.

در انتها جلسه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.

گفتنی است گروه هدف کارشناسان تجهیزات پزشکی ،کارپردازان ،مسئولین انبار ومسئولین فنی ملزومات مصرفی بودند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103591849 تعداد بازديد زيرپورتال: 3490305 اين زيرپورتال امروز: 944 سایت در امروز: 20007 اين صفحه امروز: 13