1398/9/24 یکشنبهروابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان
تقدیر از کارکنان نمونه دانشکده علوم پزشکی آبادان
آیین تقدیر از کارمندان نمونه دانشکده علوم پزشکی آبادان در 6حوزه مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان و به نقل از خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این آیین که در محلِ آمفی تیاتر بیمارستان آیت‌اله طالقانی آبادان برگزار شد از 34کارمند نمونه حوزه‌های حسابداری، کتابداری، تغذیه، آمار و مدارک پزشکی، بهداشت محیط و سلامت روان تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم از "مهندس ناهید طواف کارشناس نظارت بر مواد غذایی " بعنوان کارمند نمونه سال 1398،معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی گردید .

در مراسم یادشده دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، معاونان و جمعی از مدیران این مجموعه حضور داشتند.

سخنرانی دکتر حجت‌اله جانبی، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان، اجرای گروه تواشیح «بقیه‌الله»، برگزاری مسابقه و اجرای نمایش از بخش‌های جنبی این مراسم بود.

در پایین این آیین از لوگوی جدید بیمارستان آموزشی-درمانی آیت‌اله طالقانی آبادان که توسط حسین کایدخورده طراحی شده است، رونمایی شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 108370138 تعداد بازديد زيرپورتال: 3647937 اين زيرپورتال امروز: 2205 سایت در امروز: 63804 اين صفحه امروز: 19