كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/11/7 دوشنبه
برنامه‌های دهه فجر دانشکده علوم پزشکی آبادان اعلام شد
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان برنامه‌های این دانشکده را در ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اعلام کرد.

دکتر شکراله سلمان‌زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: تشكيل ستاد دهه فجر در شهرستان و برنامه‌ريزي ويژه این ايام، اعلام همبستگی و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی با درج پیام در سایت دانشکده، نصب بنرهای حاوی شعارها و تبریک دهه مبارک فجر در واحدهای تابعه و آذین‌بندی ساختمان‌ها و محیط اداری از جمله برنامه‌های این دهه هستند.

وی به انجام معاینه رایگان پزشکان در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی، کلینیک تخصصی بیمارستان‌ها و پخش سرودهای انقلابی و حماسی در ساعت 9:33 دقیقه لحظه ورود امام به کشور اشاره کرد و افزود: ارسال پیام کوتاه متناسب با نامگذاری روزهای دهه فجر  و برنامه‌های پیش‌بینی شده، ارائه خدمات و تسهيلات ویژه در طول دهه و درج فرمایشات قصار مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی(ره) در سربرگ مکاتبات اداری نیز در این ایام اجرایی می‌شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان دیدار از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس، اهدا جوایز به متولدین 12تا 22بهمن ماه، غبارروبی گلزار شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، برگزاری مسابقه آشپزی برای بانوان، دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران در ایام دهه مبارک فجر، برپايي نماز وحدت در ستاد دانشکده و واحدهای تابعه و برپایی ایستگاه سلامت و توانمندی‌های بهداشتی درمانی در سطح شهرستان و محل مصلای نماز جمعه را نیز از دیگر برنامه‌های این ایام برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی ویژه دانشجویان، مسابقه کتاب‌خوانی و پیامکی، برگزاری مسابقه نقاشی فرزندان پرسنل، کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از پروژه‌های بهداشتی درمانی، برگزاري محافل قرآني و نشست مطبوعاتی، اجرایی کردن مسابقات ورزشی و فرهنگی و مراسم ويژه تجلیل از پيشكسوتان، بازنشستگان و خاطره‌سازان دفاع مقدس را نیز در دستور کار داریم.

توزیع شیرینی بین کارکنان، پخش سرودهای انقلابی، ارائه گزارش عملکرد در سطح منطقه بصورت استند شهری و در نهایت حضور پرشور کارکنان دانشکده علوم پزشکی آبادان در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن از دیگر برنامه‌هایی بود که دکتر سلمان‌زاده به آنها اشاره کرد.