1398/11/7 دوشنبه
دانشکده علوم پزشکی آبادان، دانشکده برتر کشور شد
دانشکده علوم پزشکی آبادان در امور پرستاری به عنوان دانشکده برتر کشور معرفی شد.

دانشکده علوم پزشکی آبادان در امور پرستاری به عنوان دانشکده برتر کشور معرفی شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال لوح تقدیری خطاب به دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، ضمن تبریک این موفقیت اظهار داشت: «خدمت در نظام سلامت فرصت مغتنمی است برای کمک به انسان‌ها به عنوان برترین مخلوقات خداوند؛ چه سعادتی است که بتوان به کسانی که در این عرصه مشغول فعالیت هستند خدمت نمود، پرستاران از جمله گروه‌های خدمتگزار و موثر در نظام سلامت هستند که خط مقدم ارائه خدمات سلامت حضور داشته و می‌توانند منشاء اثرات مهم در سلامت آحاد جامعه باشند.

طبق ارزش‌یابی صورت گرفته در هفته پرستار از عملکرد دانشگاه‌ها/ دانشکده‌ها در یک سال گذشته در حوزه توسعه پرستاری و ابعاد مختلف علمی، پژوهشی و خدمات حرفه‌ای، آن دانشگاه موفق به کسب عنوان «دانشکده برتر» در امور پرستاری شده است لذا ضمن تقدیر و تشکر از حضرتعالی و مجموعه همکاران محترم امیدوارم در سایه توفیقات الهی در جهت توسعه اهداف نظام سلامت موفق و موید باشید.»