1398/11/7 دوشنبه
سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان خرمشهر معرفی شد
با ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان دكتر مهدي خواجه نوري به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان خرمشهر منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن ابلاغ دکتر شکراله سلمان‌زاده، خطاب به سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان خرمشهر آمده است: «احتراماً با توجه به سوابق علمی و تجربیات ارزنده شما، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمشهر منصوب می‌شوید. اميد است با استعانت از الطاف بيكران خداوند تبارك و تعالي با برنامه‌ريزي صحيح، تدوين راهكارهاي منطقي و با استفاده از خرد جمعی، بکارگیری ظرفیت‌های اجتماعی و مشارکت‌های بین‌‎بخشی در پيشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید و خدمت به امت شهيدپرور منطقه موفق و مؤيد باشيد.»

پیش از این دکتر عماد شرفی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان حضور داشت.