1398/9/23 شنبه
معدوم شدن 2میلیارد و 700میلیون ریال اقلام دارویی و بهداشتی غیر قابل مصرف در آبادان
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان از معدوم شدن 2میلیارد و 700میلیون ریال اقلام دارویی و بهداشتی غیر قابل مصرف در این شهرستان خبر داد.

دکتر هدی مجیری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان با اشاره به این موضوع که اقلام یادشده بعد از هماهنگی با مراجع قضایی و انتظامی جمع‌آوری و معدوم شدند، اظهار داشت: در همین راستا 500کیلوگرم کالای سلامت‌محور نیز از مراکز غیرمجاز عرضه‌ی کالاهای قاچاق جمعآوری و معدوم شد.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: در پی 188بازرسی انجام‌شده، تعداد کل اقلام آرایشی غیر قابل مصرف 5هزار و 575 مورد و اقلام بهداشتی نیز 795 قلم بودند که این اقلام نیز بعد از پشت سر گذاشتن مراحل قانونی معدوم شدند.

وی همچنین از کشف و انهدام 350 کیلوگرم شامل داروهای تقویت کننده میل جنسی، پودرهای گیاهی ترکیبی، داروهای چاقی و لاغری و داروهای غیرمجاز درمانی بیماری‌ها از عطاری‌ها خبر داد.