1398/9/21 پنجشنبه
تصویب چهارمین گروه آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان
گروه بهداشت به عنوان چهارمین گروه آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان به تصویب رسید.

دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان گفت: طبق مصوبه دبیرخانه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در خصوص تصویب دستور‌العمل گروه‌های آموزشی، دانشکده علوم پزشکی آبادان موفق به اخذ تصویب گروه بهداشت شامل رشته‌های بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی و بهداشت محیط شد.

دکتر مبارک گفت: در حال حاضر 163 نفر دانشجو در رشته‌های گروه بهداشت در دانشکده علوم پزشکی آبادان مشغول تحصیل می‌باشند.

وی گفت: با توجه به صنعتی بودن شهرهای زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان، تصویب گرو‌ه بهداشت، راه‌گشای ارتباط دانشگاه با صنعت و پیشرفت در زمینه بهداشت محیط و ماموریت ویژه کلان منطقه 4 آمایشی است.