1398/9/16 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت روز دانشجو
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان پیامی را به مناسبت روز دانشجو منتشر کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان پیامی را به مناسبت روز دانشجو منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است: «بدون تردید نعمت والای استقلالِ ایران اسلامی مدیون ایثار و از جان‌گذشتگی دانشجویانی است که همیشه در مسیر پیشرفت کشور ثابت‌قدم و استوار بوده و نمادی برای پایداری در برابر هجوم دشمنان فرهنگی بوده‌اند.

شانزدهمین روز  از آذرماه و روز دانشجو فرصتی مغتنم برای تمدید ارادت به هویت اسلامی دانشجویان کشور  است؛ فرهیختگانی که با بینش دینی و با تاسی از سیره رسول اکرم و ائمه مطهر ایشان، راه پرفیض شهادت را در پیش گرفته و جان و روح خود را فدای مذهب و میهن کرده و خواهند کرد.

اینجانب به نوبه خویش ضمن گرامی داشتن یاد و خاطره شهدای مبارز برابر استبداد و استکبار در روز 16 آذر سال 32،  فرارسیدن این روز بزرگ را به تمامی اهالی فرهنگ و علم به ويژه دانشجويان و استادان پرتلاش دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک گفته و پیروزی و اقتدار مادام ایران اسلامی را در پرتو فرامین گرانمایه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از خداوند منان مسئلت دارم.»