1398/9/6 چهارشنبه
برگزاری جلسه شهروند سالم، شهر سالم در آبادان
جلسه مشترک دانشکده علوم پزشکی آبادان و شهرداری این شهرستان با موضوع طرح «شهروند سالم، شهر سالم» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در این جلسه مشترک که در دفتر شهردار آبادان برگزار شد، دکتر شکراله سلمان‌زاده ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج اظهار داشت: برای اجرایی کردن پروژه شهروند سالم، شهر سالم یک همت جمعی نیاز است و در این مسیر اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی بسیار حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: حوزه سلامت منطقه برای اجرایی کردن این موضوع آماده ارائه خدماتی همچون آموزش‌های چهره به چهره، تست اچ‌آی‌وی، تردد اتوبوس سلامت؛ تست دیابت، اندازه‌گیری فشار خون، ارائه بسته‌های سلامت جوان، آموزش‌های رایگان بهداشتی، شناسایی و ارائه خدمات بهداشتی به زنان باردار و ...است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان همچنین به لزوم حضور و مشارکت خیرین حوزه سلامت برای اجرایی کردن این موضوع تاکید کرد.

در ادامه مهندس حمیدپور شهردار آبادان نیز در خصوص لزوم تعامل میان دانشکده علوم پزشکی آبادان و شهرداری این شهرستان برای پیاده کردن طرح شهروند سالم، شهر سالم در آبادان صحبت کرد.

در این جلسه جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر آبادان، دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر آرش یلالی، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی این شهرستان و مهندس جعفر ربیحاوی، رئیس مرکز بهداشت آبادان نیز حضور داشتند.