1398/7/25 پنجشنبه
مراسم افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در خرمشهر
در شهرستان خرمشهر مراسم افتتاحیه  سفیران سلامت دانش آموزی در مدرسه ابتدایی  شهیده شهناز حاجی شاه  برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از خرمشهر، دکتر پرویز میرزایی، رئیس مرکز بهداشت خرمشهر در ابتدای این مراسم، تاکید بر نقش سفیران سلامت  و به ویژه سفیران سلامت دانش آموز را در انتقال مطالب بهداشتی و خودمراقبتی  به گروه همسالان و هم چنین خانواده و جامعه بسیار مهم و ارزشمند دانست و با توجه به 24 مهرماه روز جهانی غذا و نقش تغذیه صحیح در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی که ریسک فاکتور بیماری‌های غیر واگیر از جمله سرطان‌ها  در جامعه شده است نقش سفیران سلامت دانش آموزی را کلیدی شمرد و از اقدامات انجام‌شده توسط سفیران سلامت دانش‌آموز و مدیران و معلمان این شهرستان تقدیر کرد. طرح  سفیران سلامت دانش آموزی  در قالب برنامه ملی خودمراقبتی توسط واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت خرمشهر از سال 94 در 4دوره تحصيلي (اول و دوم ابتدايي، اول و دوم متوسطه) در مدارس شهري و روستايي در حال اجرا است  و 5هزار دانش‌آموز در این طرح تربیت شده است.

رئیس مرکز بهداشت خرمشهر در همین خصوص گفت: با توجه به اینکه گروه‌‎های همسالان بیشترین تاثیر را بر عملکرد در تمامی حیطه‌‎ها داشته و اطلاعات بهداشتی از این طریق  آسانتر انتقال می یابد.

وی افزود: به منظور بهره‌گیری از این ظرفیت برای توانمندسازی دانش‌آموزان و توسعه‌ی رفتارهای مناسب و پرهیز از رفتارهای ناسالم و ارتقا سبک زندگی سالم، سفیران سلامت دانش‌آموزی، بر اساس سرفصل‌های کتاب خودمراقبتی ویژه دانش‌آموزان ابتدایی و متوسطه، (اصول بهداشت فردی، تغذيه سالم، اهمیت ورزش در سلامت، پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگی، پیشگیری از حوادث، دهان و دندان  ايمني و بهداشت محيط، محيط زيست،....) در قالب برنامه خودمراقبتی در مدارس  این شهرستان  توسط مجریان طرح (معلمین و مراقبین بهداشتی) از ابتدای آبان ماه تا پایان اسفند به مدت 16 جلسه (در ساعت غیر درسی) آموزش‌های لازم را  فرا می‌گیرند.

این برنامه با حضور معاون اداره آموزش و پرورش خرمشهر و کارشناس مسئول واحد سلامت و تندرستی  آموزش و پرورش و مسئولان واحدهای ستادی مرکز بهداشت، آموزش و ارتقای سلامت، نوجوانان و جوانان و مدارس، بهبود تغذیه، بهداشت روان برگزار شد.