1398/5/20 یکشنبه
دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با امام جمعه خرمشهر
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با حجت‌الاسلام عادل‌پور، امام جمعه خرمشهر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا از خرمشهر، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیرشبکه بهداشت و درمان، رئیس بیمارستان و رئیس مرکز بهداشت خرمشهر  با حجت‌الاسلام عادل‌پور،  نماینده ولی فقیه و امام جمعه این شهرستان در محل دفتر ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار  ابتدا دکتر سلمان‌زاده گزارشی از عملکرد دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص مسائل مربوط به بهداشت و درمان شهرستان و پیشرفت پروژه‌های در دست اقدام و برنامه‌های پیش‌رو در خرمشهر ارائه کرد.

در ادامه در خصوص دغدغه‌های مردم در حوزه بهداشت و درمان، انتظارات آنان از دانشکده علوم پزشکی آبادان و بالعکس بحث و تبادل نظر شد.

حجت‌‌الاسلام عادل‌پور  نیز با تقدیر از دکتر سلمان‌زاده، معاونین و مدیران دانشکده علوم پزشکی آبادان برای تلاش‌های انجام‌شده در حوزه سلامت منطقه بویژه خرمشهر ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان و مجموعه تحت مدیریت وی، سلامت جامعه را در اولویت دانست و  تشریک مساعی و همکاری با سایر ادارات برای خدمت‌رسانی به بیماران و مردم را خواستار شد.

امام جمعه خرمشهر اظهار داشت: در این زمینه پشتوان و حامی مدیران حوزه سلامت هستم.