1398/6/5 سه‌شنبه
برگزاری کمیته ترویج زایمان طبیعی
کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی باحضور معاونین درمان، بهداشت، روسای شبکه، بیمارستان، مراکز بهداشت، پزشکان متخصص و کارشناسان مرتبط در محل سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

در پنجم شهریور ماه سال 98 کمیته  ترویج زایمان طبیعی با حضور اعضاء و مدعوین محترم رأس ساعت 9:00 صبح آغاز گردید. در ابتدای جلسه، شاخص های سزارین کل و سزارین بار اول به تفکیک بیمارستانهای تحت پوشش در بهار98 بررسی گردید در ادامه جناب آقای دکتر جانبی معاون محترم درمان بر استمرار برنامه های ترویج زایمان طبیعی و تلاش در جهت حفظ شاخص سزارین بار اول و سزارین نخست زا و رسیدن به شاخص مطلوب جهانی تاکید نمودند و خانم خوایت مسئول امور مامائی معاونت درمان گزارش آماری و تحلیل عملکرد بیمارستانها و دانشکده را در بهار98 در زمینه ترویج زایمان طبیعی ارائه نموده و هرکدام از بیمارستانها نیز به ارائه گزارش عملکرد خود در زمینه ترویج زایمان طبیعی پرداختند. در ادامه اعضای کمیته به بحث و تبادل نظر در زمینه راهکارهای ارتقا شاخصهای مربوطه پرداختند و ضمن تقدیر از بیمارستانهای موفق در  زمینه ترویج زایمان طبیعی، بیمارستان ولیعصر  به عنوان بیمارستان برتر در زمینه ترویج زایمان طبیعی دربهار98 معرفی و از پزشکان، مدیران، مسئولین و کارشناسان فعال در برنامه، تقدیر به عمل آمد.